Рятувальні роботи в згорілому одеському коледжі тривають третій день. На даний момент основні зусилля підрозділів ДСНС спрямовані на пошук людей і розбирання конструкцій.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Станом на 07:00 6 грудня, тривають заходи з ліквідації надзвичайної ситуації, пов'язаної з пожежею в коледжі. В результаті події загинули 2 людини, 30 осіб були госпіталізовані в лікувальні установи (1 людина виписана) і доля 14 осіб залишається невідомою.

Пожежа в Одесі Фото: Думська


З початку розбирання завалу вивезено 60 м. куб. будівельних конструкцій. Крім того, здійснюється відкачка води з підвальних приміщень будівлі коледжу. Над розборами завалів працюють 275 осіб, 3 пошукові собаки, і 47 одиниць техніки.

Варто нагадати, що пожежа в одеському коледжі відбувся 4 грудня о 10 годині ранку. Осередок займання знаходився на третьому поверсі шестиповерхового будинку. На даний момент правоохоронці встановлюють причини загоряння, зараз у слідства дві версії. Перша - несправність електропроводки, а друга - навмисний підпал.

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.