В поліції озвучили дві можливі причини пожежі в одеському коледжі, правоохоронці не виключають, що це був навмисний підпал.

Про це повідомляє інформаційний портал "Уніан".

В Одесі в коледжі в середу, 4 грудня сталася пожежа. Осередок займання був на третьому поверсі шестиповерхової будівлі. Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі і причини події.

На даний момент в одеських правоохоронців є дві версії спалаху в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Пожежа в Одесі Фото: Думська

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Розглядаються дві версії спалаху – аварійна робота електрообладнання і навмисний підпал", - сказав начальник регіонального главку Нацполіції Олег Бех.

Він зазначив, що в будівлі розташовано 19 різних установ, організацій, у тому числі Інститут морської біології НАН України.

Правоохоронці розповіли, що на даний момент вже допитано понад 40 осіб. Також Бех зазначив, що під час пожежі студенти дзвонили родичам і, прощаючись, говорили, що задихаються в диму.

Варто відзначити, що в результаті пожежі загинула 16-річна студентка, 14 осіб пропали безвісти (серед них – 5 студентів), ще 27 людей перебувають у лікарнях.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошені траурними днями в Одесі.

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.ua" писав, що в жахливому пожежу в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.