В Одесі сварка між подружньою парою ледь не закінчилася летальним результатом. Жінка після розборок зі своїм чоловіком хотіла покінчити життя самогубством і вистрибнути у вікно.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Одеській області.

У вівторок, 3 грудня патрульні врятували 37-річну одеситку, яка хотіла вистрибнути з вікна квартири на 9-му поверсі будинку. Ця подія сталася в будинку на Люстдорфській дорозі.

Ілюстративне фото

Правоохоронці розповіли, що жінка, сидячи на підвіконні, кликала на допомогу і говорила, що її чоловік незаконно утримує її в квартирі. Патрульні увірвалися в будинок до подружній пари, копи схопили жінку і затягли її всередину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські встановили, що між парою стався конфлікт, який переріс у бійку. Жінка хотіла піти, але співмешканець її не пускав. Після цього вона зважилася на відчайдушний крок і хотіла вистрибнути з вікна, але правоохоронці вчасно втрутилися в ситуацію, що склалася.

Завдяки оперативним діям патрульних та рятувальників вдалося запобігти самогубству Вчора ввечері інспектори отримали інформацію, що в одному з будинків на вулиці Люстдорфська дорога кричить людина та просить допомогу. На місці виклику патрульні виявили жінку, яка сиділа на підвіконні 9 поверху та хотіла стрибнути до низу. Вона повідомила про те, що її незаконно утримують у квартирі та не відпускають. Піднявшись до помешкання, інспектори з квартири почули чоловічий голос, але він сказав, що відчинити двері не може, бо не має чим. Патрульні постійно розмовляли з жінкою та вмовляли не стрибати й повернутися до квартири. Щоб потрапити до приміщення, на місце було викликано бригаду рятувальників, які й відчинили двері помешкання. Інспектори, не зволікаючи, підбігли до вікна. В якийсь момент жінка відволіклася, що дозволило патрульному швидко схопити її і затягнути всередину. Як з'ясувалося згодом, між 37-річною жінкою та 56-річним чоловіком стався конфлікт, який переріс у бійку. Жінка намагалася покинути помешкання, проте чоловік її не відпускав, тоді вона вирішила стрибнути з дев'ятого поверху. Далі всі події будуть з'ясовувати слідчі. І ще одне врятоване життя! Служимо та захищаємо! #ПорядокЦеТи #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #патрульнаполіція #служитизахищати #police #patrolpolce #patrolpolceua #od_patrolpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Одеської області op Woensdag 4 december 2019

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.ua , співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.