На початку грудня через аномально теплу погоду в Одесі розквітла сакура - містяни милуються "весняним" дивом, проте фахівці стверджують, що це не дуже добре для дерева, адже воно може "змерзнути" з різким настанням холодів.

Чаруюче відео опублікували на YouTube-каналі "Зоотроп".

За словами автора ролика, відео було зняте у неділю, 1 грудня, температура повітря тоді сягала +2°С. Деякі квіти тільки розпускаються, інші вже повністю відкрилися. Автор каналу каже, що якщо тепла погода протримається до кінця тижня, то розквітне повністю все дерево.

"Проте насправді, не зважаючи на іще одну прекрасну можливість помилуватися красою, це не дуже добре, оскільки навесні сакура може взагалі не зацвісти", - пише автор відео.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто додати, що останніми роками в Україні усе частіше можна спостерігати такі природні аномалії. Кліматологи пояснюють, що це пов'язано з глобальним потеплінням та зміною клімату на Планеті.

Нагадаємо, слідом за бузком: у Запоріжжі зацвіли перші весняні квіти.

Також Знай.uа писав про те, що на Дніпропетровщині оселився один з найнебезпечніших хижаків.