Ніч та ранок в Одесі будуть трохи похмурими, ближче до обіду крізь хмари проб'ються сонячні промені. Субота виманить одеситів на вулицю нетиповою для останнього дня осені погодою, вважають метеорологи сайту Sinoptik.

Температура повітря вдень підніметься до 9 градусів вище нуля, а вночі опуститься на чотири градуси.

Найтеплішим цей день в Одесі був у 1980 році – 13 градусів вище нуля, а найхолоднішим – у 1896 році (більше 13 градусів морозу).

Погода в Україні 30 листопада, Укргідрометцентр

Народ 30 листопада почитав Григорія-чудотворця. Вважалося, що в очікуванні довгої холодної зими білки роблять особливо великий запас горіхів. Перелітні птахи, літаючи на південь, одразу піднімаються вгору - означає, що зима буде сніжною, а якщо вони летять низько над землею, то снігу буде мало. Про те, якою буде зима, можна «прочитати» за подстреленному по осені зайцю. Якщо під його шкірою багато жиру, значить він чекав суворої зими.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Побачите в небі тихий політ журавлів, які ніби перемовляються один з одним - чекайте теплу погожу осінь. А якщо кроти та сліпаки восени тягнуть у нори багато соломи - чекай суворої зими.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.