В Одесі прихильники Грети Тунберг зібралися під стінами мерії і провели акцію за чистий клімат.

Про це повідомляє "Одеський паблік".

У п'ятницю, 29 листопада, під стінами мерії пройшла акція за чистий клімат. В рамках солідарності зі Світовим кліматичним рухом, заснованим шведською активісткою Гретою Тунберг, учасники нагадали містянам і депутатам міськради про кліматичні проблеми планети.

Під стінами мерії пройшла акція за чистий клімат

Десятки молодих людей зібралися з плакатами, щоб звернути увагу громадськості на проблеми клімату на Землі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що акції прихильників Грети Тунберг проходять по п'ятницях не випадково, бо основний концепт молодіжного руху звучить як "Fridays for future" ("П'ятниці для майбутнього").

Під стінами мерії пройшла акція за чисте клімат

У рамках цієї акції, молоді люди збираються щоп'ятниці на вулиці, замість того щоб піти на уроки, адже який сенс набувати нові знання, кажуть вони, якщо майбутнє може і не наступити?

Нагадаємо, Грета Тунберґ вирушила в подорож із США до Європи на одному лише катамарані

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна шведська школярка і еко-активістка Грета Тунберг відреагувала на коментарі президента РФ Володимира Путіна про її гучний виступу в ООН.

Також Знай.uа писав фанатка Грети Тунберг дала одеситам цінні поради