Одеські екстремали допливли до раніше потерпілого краху танкера Delfi, заради оригінального селфі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Погляд з Одеси".

Одеським екстремалам робити фото на висоті пташиного польоту вже не подобатися. Саме тому вони вирішили поплисти на каяках до потерпілого крах Delfi, який прибився до пляжу "Дельфін".

В Одесі екстремали допливли до Delfi заради фото

Це судно вже майже тиждень є місцевою визначною пам'яткою. Однак якщо багато одесит фотографувалися на тлі затонулого судна з берега, то група екстремалів попливла на каяках і каное до судна, щоб зробити селфі і знімки безпосередньо з танкера.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"На вихідних біля танкера не фотографувався тільки ледачий. Я не любитель банальних селфи. Тому ми вирішили з друзями зробити селфі максимально близько", - розповів Євген Лата.

В Одесі екстремали допливли до Delfi заради фото

Євген зазначив, що на танкері перебувало багато документів - старі ліцензії, бортжурнали, сміття. Екстремалів при виході перевірила прикордонслужба, щоб упевнитися, що хлопці нічого не взяли з танкера "на пам'ять".

Нагадаємо, раніше під Одесою на мілині сіл іноземний катер "Delfi", який вже наробив чимало проблем для українців. Адже всього за кілька днів, на місці, де сталася аварія, вилилося велика кількість нафти.

Також Знай.uа писав, чнещодавно в Одесі стався сильний шторм, який знищив танкер Delfi. Потужна стихія обрушилася на пірс в районі 10-ї станції Великого Фонтану.

Портал Знай.uа повідомляв, як зустрічали українські кораблі з російського полону: фото і відео довгоочікуваної події.