Мережа вибухнула через публікацію відео дикої бійки водіїв маршруток в Одесі. Городяни активно обговорюють конфлікт маршрутників, які з'ясовували стосунки прямо на проїжджій частині.

Так, в мережі опублікували відео, на якому видно, як б'ються двоє водіїв маршруток. При цьому чоловіків не збентежив той факт, що в їх транспортних засобах знаходяться десятки людей, а навколо рухаються десятки автомобілів.

Вони по-звірячому накинулися один на одного з кулаками, щоб довести "хто правий". Одесити закликали маршрутників дотримуватися правил дорожнього руху, а також набратися "мудрості".

" Сьогодні віз молодят в ЗАГС і така хр*нь! Без поворотника вилітає від зупинки! Дізнаюся, що син зустрічається з донькою маршрутчика - відправлю в армію", "Країна папуасів, треба було їм дві виділені смуги зробити, однієї вкрай мало", "Пасажири вболівають, кожен за свого водія", "Що і варто було довести, що розмітка нічого не виправить, поки маршрутників не почнуть штрафувати або перевіряти у психіатра перед виїздом на лінію", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншоти

Скріншоти

Скріншоти

Нагадаємо, в Івано-Франківську гримить гучний скандал-вчителя професійного училища № 13, який курив в аудиторії перед учнями прямо під час уроку.

Як повідомляв раніше Знай.uа , водіїв змусять платити за дорогу: що підготували в Мінінфраструктури.

Також Знай.uа писав про те, що озвірілий запорожець напав на маршрутчика з кулаками, відео розборок потрапило в мережу.