В Одесі невідомі спалили автомобіль, що належав виконуючому обов'язки керівника Одеської митниці Ігорю Рєзніку. Про це стало відомо з повідомлення голови Державної митної служби Максима Нефьодова.

Як стало відомо, підпал стався в ніч на 26 листопада. На опублікованих Нефедовим кадрах з камер відеоспостереження видно, як спалахує автомобіль Skoda Octavia, яким володіла сім'я Резника. Причиною пожежі стала пляшка, яку в машину кинув невідомий, що переліз через паркан. Імовірно, в пляшці був «коктейль Молотова».

Geplaatst door Max Nefyodov op Maandag 25 november 2019

За словами Нефедова, бажаючих помститися митникам багато: від контрабандистів до колег-митників, які «образилися» на боротьбу з нелегальними схемами. Напередодні одеська митниця зірвала кілька нечесних операцій з дорогою технікою та автомобілями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Максим Нефьодов, соцмережі

Він звернувся до керівництва Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та Національної поліції з вимогою максимально швидко розслідувати підпал і знайти винних.

Нагадаємо, Нефьодов сказав, скільки українці заплатять за неабияк поношених евроблях.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що головний митник України закликав народ писати йому в соцмережі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Нефьодов назвав найбільших контрабандистів України.