В Одесі наркозалежна мати покинула свою однорічну дитину.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Одеській області.

В понеділок, 25 листопада в Одесі в занедбаній кімнаті поліцейські виявили однорічну дитину. Ця пригода сталася на вулиці Льва Толстого.

Правоохоронців викликали сусіди, які і стали очевидцями події. Вони розповіли поліцейським, що мати під дією наркотичних засобів покинула маля й заявила, що дитина їй не потрібна.

В занедбаній кімнаті поліцейські виявили однорічну дитину Фото: Патрульна поліція


"Мені не потрібна ця дитина",- з такими словами жінка вийшла та зникла у невідомому напрямі.

Коли правоохоронці прибули на місце події, то виявили дитину, яка сильно плакала. Квартира, у якій знаходилась дитина, була у занедбаному стані.

В занедбаній кімнаті поліцейські виявили однорічну дитину Фото: Патрульна поліція


Правоохоронці заспокоїли дитину та нагодували. Зараз її передали у спеціальний центр.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила його в кімнаті гуртожитку і пропала.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.