В Одесі через халатність лікарів померла 11-річна дівчинка, і через чотири з половиною роки після трагедії медикам оголосили про підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Двом одеським медикам, з вини яких у серпні 2015 року померла дитина з Подольська повідомили про підозру. Зараз правоохоронці проводять аналогічні дії проведені по відношенню до ще двох лікарів.

Ілюстративне фото


Правоохоронці провели ряд експертиз та опитали медичний персонал, а також родичів померлої дівчинки. Відзначається, що докази, що смерть дівчинки настала через недбалість медиків, вже зібрані.

"На думку слідства, медики несвоєчасно діагностували захворювання та не провели необхідні дослідження, щоб встановити причину погіршення стану хворої. Крім того, вони несвоєчасно надали інформацію про стан пацієнтки керівництву лікарні та Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги дітям", - розповіли в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше лікарі-епідеміологи попередили, що Україну накрили чотири штами грипу

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Україну накрила потужна епідемія, під прицілом - діти

Також "Знай.uа" писав, що трагічний випадок стався в Єкатеринбурзі, де однорічний хлопчик помер після походу в приватний дитячий садок.