В Одесі сталася шокуюча НП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

В Одесі однорічну дівчинку працівники швидкої допомоги екстрено доставили до лікарні. Дівчинка була без свідомості та попри загрозу її життю мати до останнього не зізнавалася, що викликали такий стан дитини.

Ілюстративне фото


Медики оперативно визначили, чим отруїлася дівчинка, це виявився метадон. 33-річна одеситка зізналася, що приймає замісну терапію і припустила, що донечка могла взяти до рота щось з її ліків.

Одеські правоохоронці за даним фактом розпочали провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. За це жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Але після того, як з'ясувалося чим отруїлася дитина, її мати зникла. Тепер жінку розшукують правоохоронці.

Зараз медики роблять все можливе аби врятувати життя однорічній дівчинці. Наразі її стан залишається важким.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.