В аеропорту Одеси з другої спроби приземлився літак турецьких авіаліній.

Про це повідомляє "Преса України".

Вчора ввечері, 21 листопада, в міжнародному аеропорту "Одеса" сів літак турецької авіакомпанії Turkish Airlines при посадці він підломив передню стійку шасі. Варто відзначити, що приземлився літаку вдалося тільки з другої спроби.

В аеропорту Одеса жорстко сів літак

"У цей момент пасажири відчули запах гару. Почалася паніка. Панікували всі, навіть члени екіпажу. Стюарти панічно говорили один одному турецькою мовою. Літак з'їхав зі смуги і зупинився в полі. Потім були спущені надувні трапи і всіх пасажирів евакуювали з борту. Жертв немає", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відомо, що через сильний вітер пілотам не вдалося посадити судно, тому він пішов на друге коло. У зоні очікування пасажирський літак знаходився 10 хвилин. Після цього була здійснена жорстка посадка. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що українська лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом.

Як повідомляв портал Знай.uа , авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова в Будапешт.

Також Знай.uа писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найбільш привабливих міст для туристів своєї країни.