В Одесі затримали чоловіка, який 11 листопада розгромив пам'ятну дошку загиблому під час сутичок 2 травня проукраїнського активісту Ігорю Іванову. Як виявилося, на таке вандал зважився після перегляду нашумілого нещодавно у прокаті фільму "Джокер".

В Одесі вандал розгромив пам'ятну дошку патріоту, фото: прес-служба Національної поліції в Одеській області

Про це розповів місцевий активіст Дем'ян Ганула та опублікував відео спілкування з чоловіком.

"Це вийшло через сімейний конфлікт. Я посварився з дружиною, приїхав на роботу, напився, скачав фільм "Джокер" і під враженнями в п'яному угарі почав творити чудеса", – спробував виправдатися чоловік.

Той хто розбив дошку, репост. Євченко Олександр Миколайович 1981р П.с. Цей «чоловік» виявляється любитель рф та антимайдану, на відео збрехав що аполітичний, ватник який по п’яні вирішив помститися нашому герою. Скоро суд, завітаємо та «попросимо» найвищу кару.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Дем'ян Ганул op Woensdag 20 november 2019

За словами зловмисника, він ходив по Одесі, "співав пісні, намазав пику і махав кувалдою, доривался до двірника, до перехожих". Чоловік запевняє, що табличку Іванову він сприйняв як вивіску магазину, а зрозумів, що насправді накоїв, тільки вранці наступного дня.

"Я каюся перед батьками Ігоря, перед усіма патріотами України і прошу у всіх вибачення. Я готовий відновити табличку повісити її на місце", – додав горе-Джокер.

Варто нагадати, що пам'ятну дошку українському патріоту Ігорю Іванову, який загинув у сутичках 2 травня, відкрили у 2017 році. Активіст став першою жертвою масових зіткнень у центрі Одеси – його смертельно поранили з вогнепальної зброї, винуватці не знайдені й досі. У 2015 році Іванов був нагороджений посмертно орденом "За мужність" 3 ступеня, орденом "Народний Герой України" та медаллю "За жертовність і любов до України".

Нагадаємо, у центрі Одеси невідомі вандали розтрощили на друзки меморіальну дошку українському патріоту, загиблому під час заворушень 2 травня 2014 року.

Також портал інформував, що космічний суботник: новий супутник очистить орбіту планети від сміття

Портал Знай.ua писав, що в центрі Харкова встановлюють бокси з пакетами для прибирання за собаками