Мерія Одеси має намір приєднати всі передмістя між Сухим і Григорьевским лиманами.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

В Одесі планують приєднати до міста всі сусідні населені пункти, розташовані між Сухим і Григорьевским лиманами. Саме це питання будуть обговорювати місцеві чиновники на позачерговій сесії 21 листопада.

У проекті рішення сесії пропонують звернутися до губернатора Максима Куцого з проханням "врахувати при розробці перспективного плану формування територій громад Одеської області перспективи розвитку Одеси як обласного центру у відповідності з його генеральним планом". Генплан передбачає створення територіально-планувального об'єднання "Велика Одеса".

Мерія Одеси мріє приєднати до міста всі сусідні населені пункти

Мерія Одеси мріє приєднати до міста всі сусідні населені пункти


До складу "Великої Одеси" повинні включити наступні населені пункти: Одесу, Крижанівку, Фонтанку, Нову Дофинівку, Чорноморське, Грігорьевку, Нові Білярі, Іваново, Світле, Красносілку, Ільчанку, Корсунці, Протопоповку, Набережне, Латовку, Усатово, Нерубайске, Велику Балку, Авангард, Прилиманське, Сухий Лиман, Нову Долину, Таїрове, Бурлачю Балку, Малодолинське, Олександрівку, Великодолинське, Молодіжне.

Нагадаємо, що в Україні вже почався опалювальний сезон, але багато українців не виявили належні пільги в платіжках.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям перерахують тарифи на опалення і гарячу воду.

Також портал Знай.ua писав, що Кабмін Гончарука кардинально змінить комуналку.