Хмарна погода буде триматися в Одесі до самого вечора. Вранці піде дрібний дощ, але ще в першій половині дня він закінчиться. Більше опадів не передбачається.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 21 листопада вологість повітря в Одесі складе від 71 до 82%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +7 градусів. Синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Одесі

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:05, а захід можна побачити у 16:20.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

21 листопада відзначається Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Михайлів день вважається рубіжною датою — з цього дня "зима встає на ноги".

У народі помітили, якщо у цей день з'являвся іній, то чекали великих снігів; якщо день починався туманом, чекали відлиги; а ясна погода у цей день говорила про майбутню морозну зиму.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.