В Одесі гримить гучний скандал через трансляцію російських пропагандистських каналів в одному з улюблених закладів відпочинку містян.

Відповідною публікацією поділилися у спільноті "Пухнастий українобот" в Twitter.

"Одеса. Чебуречна на Олександрівському проспекті. З нахабним рилом показують "росія 24", - йдеться у підписі до світлини.

На кадрах чітко видно, що у телевізорі дійсно транслюється російський пропагандистський канал "Россия".

Скріншот відео, Twitter

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Однак, як виявилося, усе це лише "квіточки". На питання відвідувачів про те, наскільки це правомірно, персонал відповів, що не тільки вважає це правильним, але ще і назвав війну на Донбасі громадянської.

Мережа вибухнула гнівними коментарями.

"Треба було поліцію викликати", "Спалити", "Д*біли", - не стримують емоцій користувачі.

Нагадуємо, що відомий американський гурт Metallica скасував тур по Австралії та Новій Зеландії через те, що лідер гурту Джеймс Хетфілд проходить курс лікування від алкоголізму.

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт "Один в каное" зняв кліп з запорізькими школярами – відео вийшло дуже незвичайним.

Також портал Знай.ua писав, що у Черкасах під час концерту відомої української групи "Ляпис Трубецкой" шанувальники викликали поліцію. Причиною стало те, що вони запідозрили підміну вокаліста.