В'єтнамці, які промишляють на одеському ринку "7-й кілометр" обміном валют з рук, стали жертвами нападу «активістів», які називають себе патріотами. Напад стався 16 листопада, повідомляє Telegram-канал «Курс Одеса».

Як повідомляється, жертвами нападу стали кілька жінок-в'єтнамок. Так звані активісти оточили їх, побили і забризкали очі з газових балончиків. На думку нападників, в'єтнамська діаспора в Одесі займається незаконними валютними операціями.

На опублікованих кадрах видно, що жінок жорстоко б'ють, хапають за одяг і волосся. У них відібрали сумочку і гроші.

Кілька людей спробували зупинити бійку, але «активісти» на них не відреагували. Правоохоронців на місці події не було.

Сегодня на Рынке «7-й километр» в 11:30 на «мылке» Активисты напали на Вьетнамцев, а именно задули газом девушку, по непроверенной информации, забрали все деньги, которые были при ней. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Правоохранительные органы проявляют халатность. Подробности выясняются... Информация с kurs_odessa

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Альона Александрова op Zaterdag 16 november 2019

На думку одеситів, які коментують відео, нападників не можна називати активістами – «це звичайні бандити».

"Всі бандюки різко стали активістами. Активісти... Говоріть прямо - бандюги", – додають вони.

Скрін, Facebook

Нагадаємо, що одесити розкрили секрет шаленої популярності легендарного Привозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Також портал Знай.uа писав, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотану сіткою.