В Одесі під час міжнародної конференції з питань морської безпеки група місцевих волонтерів влаштувала невеликий пікет. Кілька учасників стояли з плакатами "Ні репресіям", "Свободу Марченко" і "Руки геть від ветеранів".

Про це розповідає портал "dumskaya".

Волонтери влаштували акцію на підтримку генерал-майора Дмитра Марченка, якому висунули сумнівні звинувачення в корупції. Печерський суд виніс вирок у вигляді арешту на 2 місяці з правом внесення застави в сумі 76 мільйонів гривень.

Так, повідомляється, що бойового генерала і його колег підозрюють у закупівлі бронежилетів поганої якості за завищеною ціною. Марченко не переховувався від представників правопорядку і співпрацював зі слідством. Колеги генерала і волонтери впевнені, що це не що інше, як показова розправа чинної влади над ініціатором реформ у ЗСУ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами учасників пікету, вони хочуть привернути увагу до арешту і божевільному застави, застосованому до генерал-майору Марченко і його підлеглим. Вони зазначили, що їхня робота вивела забезпечення армії на більш високий рівень.

"Країна повинна знати: порядних військових і чиновників громадянське суспільство ніколи не кине! Ми дякуємо всіх гостей, представників влади та військових за повагу наших прав, демократичний підхід і підтримку", - зазначили учасники пікету.

Нагадаємо, раніше до екс-помічнику Гонтарєвої нагрянуло НАБУ, у відомому банку проходять обшуки.

Також Знай.ua писав, що навіщо НБУ і Рожкова придумали "легенду" про приватизації держбанків: спливли деталі "тіньового дерибану".

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що Рябошапка змусить відповісти Гонтареву і Рожкову відразу за трьома статтями: що "світить" скандальним чиновницям.