Нещодавно в України пройшов конкурс краси “Міс україночка”-2019, його переможницею стала юна красуня з Одеси.

Про це повідомляє інформаційний портал "Оdessa-life".

У Києві відбувся конкурс краси, моди і таланту серед дітей “Міс україночка”-2019. В цьому конкурсі взяло участь півсотні юних красунь з різних куточків України.

Найкрасивіша україночка живе в Одесі Фото: Instagram Поліни Марушкай

Але отримати першість вдалося лише семирічній одеситці Поліні Марушкай. Варто відзначити, що дівчинка привезла додому відразу три призові корони. Так, одеситка отримала головну перемогу, ставши “Міс украиночкой”. Крім того, перемогла ще у двох номінаціях – “найкрасивіша україночка” і “Міні-міс-телезірка України” – 2019.

Найкрасивіша україночка живе в Одесі Фото: Instagram Поліни Марушкай


Варто відзначити, що Поліна регулярно бере участь у дитячих модних показах, а також входить в сотню найпопулярніших дітей нашої країни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що журі конкурсу "Місіс Україна світ" оцінили красуню з Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.ua , вінницька красуня Олена Жагловська битиметься за титул Mrs Globe в Китаї.

Також портал Знай.ua писав, що вже в четвертий раз пройшов конкурс краси серед дівчат, які пересуваються на інвалідних візках.