В Одесі призначили нового начальника митниці, ним став Євген Кодіс.

Інформація про це з'явилася в реєстрі юридичних осіб Мін'юсту.

Тепер новостворену Одеську митницю Держмитслужби очолить Євген Кодіс. Раніше він очолював Дніпропетровську митницю. Там за час його роботи завдяки операціям з перекриття контрабандних каналів платежі до держбюджету збільшилися більш ніж на 50%. Також працював у податкових службах Вінницькій та Херсонській областях і в Раді національної безпеки і оборони.

Євген Кодіс


До недавнього часу Кодіс був керівником відділу митного аудиту ГУ ГФС в Києві. Протягом 2018 року під його керівництвом кількість аудиторських перевірок для боротьби з незаконним оформленням імпорту зросла більш ніж у два рази.

Євген Кодіс отримав три вищі освіти, навчався в Единбурзькій школі бізнесу, проходив сертифікацію за стандартом Міжнародної асоціації проектного менеджменту. Володар звання Почесного митника України.

Нагадаємо, перевірити і знищити: митники зможуть розправлятися з посилками, що потрібно знати

Як повідомляв Знай. ua, у вік комп'ютерів "Укрпошта" закуповує настінні календарі за сотні тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай. ua писав, як зміняться правила на українській митниці.