В Одесі вже практичними добу шукають безвісти зниклу школярку 2009 року народження.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

В Одесі розшукують зниклу п'ятикласницю Сніжану Петрюк. На пошуки дівчинки кинулися правоохоронці, волонтери та рідні зниклої.

Ілюстративне фото


У поліції розповіли, що в середу, 13 листопада, близько 14:00 дівчинка пішла зі школи №23, додому вона так і не дійшла. Зараз про місцезнаходження дитини нічого не відомо.

Зараз десятки людей шукають зниклу дівчинку. Вони "прочісують" околиці, в тому числі зарості очеретів, зростаючих в зазначеному районі.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.uа" повідомляв, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.