У школах на Одещині зафіксували спалах особливо небезпечної хвороби. Медики зафіксували вже кілька випадків захворювань серед дітей.

Про це повідомляє прес-служба Біляївської РДА.

Так, стало відомо, що у двох селах під Одесою стався спалах вірусного гепатиту А. Спочатку вірусним гепатитом А захворіли в Василькові, а трошки пізніше випадок такого захворювання зафіксували в селі Кам'янка. На даний момент в одній зі шкіл оголошено карантин на 35 днів.

Під Одесою зафіксували спалах гепатиту А

Повідомляється, що в Кам'янці гепатит А діагностували у двох людей. У Василькові на даний момент більше хворих - їх шестеро, серед них один дорослий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз в населених пунктах активно закуповують вакцини проти цієї хвороби, а також роблять щеплення місцевим жителям. Місцева влада має намір провести масову вакцинацію, щоб надалі уникнути спалахів захворюваннь на гепатит А.

Нагадаємо, Запоріжжя атакував грип, хворих стає більше з кожним днем: що радять медики.

Як повідомляв раніше Знай.uа , лимони не допоможуть: львів'ян атакують потужні віруси, як не потрапити до списку хворих.