Вбивство 14-річної одеської красуні обростає все новими і новими деталями.

Про це повідомляє інформаційний портал "РБК-Україна".

Відомо, що дівчину знайшли мертвою у лісопосадці в неділю, 2 листопада. Після цього 15-річний злочинець зізнався у скоєному. Цей хлопець навчався з Дашею в одній школі і жив неподалік, у сусідньому будинку.

Даша Дробот фото: Instagram

У вівторок, 5 листопада родичі, друзі та однокласники дівчини прийшли провести її в останню путь. На похорон Даші прийшло більше сотні людей.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Її вбивці Кирилу О. обрали запобіжний захід перебування СІЗО на два місяці без права внесення застави. Пізніше стало відомо, що Кирило дружив з Дашею протягом двох років і добре до неї ставився. Але як розповіли сусіди загиблої хлопець був проблемним, і навіть мав умовний термін.

Підозрюваний у вбивстві Даші Дробот фото: Instagram

У свою чергу рідні дівчинки розповіли, що не вірять в те, що Кирило убив її самостійно. Вони вважають, що в цьому замішаний хтось ще.

Нагадаємо, 3 листопада в Лиманському районі під Одесою знайшли тіло 14-річної Дарини Дробот, жительки Суворовського району міста.

Як повідомляв портал Знай.ua звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями

Також Знай.ua писав, стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко