У середу, 6 листопада, Вищий антикорупційний суд України почав розглядати по суті справу мера Одеси Геннадія Труханова. Під будівлю мерії з пікетом на підтримку одіозного градоначальника прийшла тільки одна жінка.

Геннадий Труханов
Геннадий Труханов

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Журналісти нагадують, що засідання суду стосується гучної справи про недостовірну інформацію у деклараціях мера Одеси Геннадія Труханова. Засідання почалося о 10 годині ранку в Києві. Одночасно з цим в Одесі на пікет до будівлі мерії прийшла "фанатка" Труханова та принесла з собою плакат.

На підтримку Труханового вийшла пенсіонерка

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Журналісти наголошують, що цю саму жінку одесити не раз помічали на засіданнях Малиновського суду, коли Геннадія Труханова судили у справі про покупку зруйнованої будівлі колишнього заводу "Краян". Вона туди приходила з цим плакатом і постійно кричала гасла в підтримку мера. Зазвичай жінка приходила не сама, а в компанії 10-15 пенсіонерів, однак сьогодні вони чомусь влаштували "вихідний" від Труханова і вирішили не виходити на мітинг.

Нагадаємо, одеський градоначальник Геннадій Труханов вирішив з 9 жовтня піти у відпустку терміном до 12 днів.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також Знай.uа писав про те, що ініціатива "борців з бабусями" у транспорті обурила запорожців.