Більше сотні людей прийшли попрощатися з 14-річною вбитою одеситкою Дариною Добробот. Провести дівчину в останню путь і підтримати її батьків прийшли друзі, знайомі, родичі і просто небайдужі городяни.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

Сусіди Даші розповіли, що іновірний вбивця дівчини вчився з нею в одній школі і навіть жив не неподалік, вони були практично сусідами. Але цей хлопець за словами сусідів був дуже проблемним, і навіть мав умовний термін і перебував під домашнім арештом. Але цей домашній арешт скасували за три дні до трагедії з Дашою.

Дарина Дробот, фото з Instagram

Варто нагадати, що в неділю, 3 листопада Дашу Добробот знайшли без одягу в лісопосадці під Одесою. Її шукали всю ніч, в надії знайти дівчину живою, але виявили лише під ранок бездиханне тіло. Смерть дівчини настала внаслідок механічної асфіксії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 3 листопада в Лиманському районі під Одесою знайшли тіло 14-річної Дарини Дробот, жительки Суворовського району міста.

Як повідомляв портал Знай.ua звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями

Також Знай.ua писав, стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко