Священик із Одещини здивував блискучими результатами на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу, узявши одразу дві золоті медалі на різних етапах змагання "богатирів" з різних країн.

Спортсменам доводиться добряче попітніти під штангою

Про це повідомляють місцеві ЗМІ та уточнюють інформацію про спортсмена в сутані.

У повідомленні йдеться, що отець Віктор Кочмар є настоятелем храму Успіння Пресвятої Богородиці, що в селі Кубей Болградського району на Одещині.

Завоювавши два "золота", найсильніший священик світу з Одещини став десятикратним чемпіоном світу. З другої спроби він підняв 90 кілограмову штангу у так званому вигляді – строгий підйом на біцепс.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Священик із Одещини завоював дві золоті медалі на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Священик-спортсмен Віктор Кочмар став найсильнішим у заліковому розділі для чоловіків "Open" у 140-й ваговій категорії (вага спортсмена від 125 до 140 кг), а також переміг у розділі "Masters" (спортсмени віком від 40 до 49 років).

Нагадаємо, що близько тисячі співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій вийшли сьогодні на вулиці Балаклії, аби ліквідувати наслідки масштабної пожежі на артскладах.

Також портал інформував, що космічний суботник: новий супутник очистить орбіту планети від сміття

Портал Знай.ua писав, що в центрі Харкова встановлюють бокси з пакетами для прибирання за собаками