У неділю, 3 листопада, в Лиманському районі під Одесою виявили тіло 14-річної дівчинки, жительки Суворовського району міста.

Подробиці розслідування та затримання підозрюваного повідомили в мерії Одеської міської ради, де зібралися на екстрену нараду з приводу цієї шокуючої трагедії.

Погибшая девочка повторила страшную судьбу Даши Лукьяненко

Вбита в передмісті Одеси 14-річна дівчинка і затриманий 15-річний підозрюваний, з яким жертву бачили в останній раз, вчилися в одній школі.

Як виявилося, загинула учениця одеської школи №71. За словами заступника директора департаменту освіти та науки Одеської міської ради Оксана Скебало, загибла - з благополучної та люблячої родини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дівчинка не перебувала на обліку, вона була абсолютно адекватна. Ситуація буде вивчатися – сьогодні фахівці виїдуть в школу, які перевірять, яка робота проводилася психологом, і проаналізують ситуацію в класі", - розповіла чиновниця.

Поліція

Мер Одеси Геннадій Труханов доручив усім профільним підрозділам міськради провести відповідні перевірки і продумати заходи, аби запобігти подібним трагедіям у майбутньому.

"Наскільки я розумію, цей 9-класник, з цієї ж школи", - сказав Труханов.

Геннадий Труханов
Геннадий Труханов

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" інформував, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.