У неділю, 3 листопада, в Лиманському районі під Одесою виявили тіло 14-річної дівчинки, жительки Суворовського району міста.

Сумну звістку повідомили в прес-службі управління Нацполіції області.

Раніше до правоохоронців звернулася мати, яка розповіла, що напередодні її донька пішла з друзями гуляти і не повернулася.

На пошуки дитини кинули весь особовий склад поліції. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили напрямок її руху, а також розшукали і опитали очевидців, з якими вона йшла гуляти.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Підлітки розповіли, що всі разом відпочивали за межами міста, а потім вона кудись пішла з неповнолітнім хлопцем з компанії. Не дочекавшись повернення хлопця та дівчини, друзі роз'їхалися по домівках. Пошуки тривали всю ніч. Сьогодні вранці її тіло без ознак життя було знайдено в лісосмузі", — сказано у повідомленні.

Поліцейські встановили особу хлопця, з яким, за словами товаришів, дівчина усамітнилася. Наразі його розшукують.

На місці події працює слідчо-оперативна група, кінологи зі службовими собаками. За фактом умисного вбивства порушено кримінальне провадження.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" інформував, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.