Дар'я Дробот, 14-річна дівчинка, яку всією Одещиною шукали 2 листопада, знайдена мертвою в лісопосадці Лиманського району. Про це повідомили в обласній поліції.

Як повідомляється, напередодні вдень дитина пішла гуляти з друзями. За словами друзів, вони вирушили відпочивати за місто, і Даша відійшла від компанії з одним із хлопців. Їх довго не було, тому компанія вирішила розійтися по домівках.

Дарина Дробот

Мама дівчинки заявила в поліцію, коли та ввечері не повернулася додому. Правоохоронці вели пошуки всю ніч, і за допомогою записів камер відеоспостереження відновили шлях дитини. Дашу знайшли в лісі зі слідами насильницької смерті. Хлопця, з яким вона пішла в ліс, досі шукають.

Його підозрюють в умисному вбивстві неповнолітньої.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" інформував, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.