Хмарність накриє Одесу на весь день. Нічний дощ до ранку перестав капати, та більше в цей день не повернеться, відзначають на сайт Sinoptik.

Швидкість вітру посилиться до 15-24 м/с. Температура повітря вдень підніметься до 15 градусів тепла, вночі опуститься до 13 градусів вище нуля.

За останні 130 років найтепліше 3 листопада було в 1896 році (22.7°), а найхолодніше – у 1920 році (-8.6°).

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще