Скандальний політик Міхеїл Саакашвілі повідомив про зміну апартаментів в Одесі. Новосілля третього президента Грузії прийшли святкувати гуморист Олег Філімонов журналіст Валерій Хаїт та режисер Олег Сенцов.

Фото та відео зі святкового вечора Міхеїл Саакашвілі поділився на своїй сторінці у Facebook.

Він відзначив, що під час святкової вечері були виконані усі необхідні для щастя умови – тепла домашня атмосфера, друзі, гарне вино та цікава розмова. Крім того, Саакашвілі нагадав, що любить Одесу.

Новосілля в Одесі

Я переїхав у нову квартиру в Одесі. На новосілля були мої друзі, геніальний Олег Філімонов розповідав анекдоти, великий одесит Валерій Хаїт читав напам'ять вірші Пастернака про Грузію, і був Олег Сенцов, який в житті дуже сильно мене вразив. Для мене Олег Сенцов — це еталон українського громадянина. Що ще потрібно для щастя — тепла домашня атмосфера, друзі, гарне вино і дуже цікава розмова. Я ❤ Одесу. — Я переехал в новую квартиру в Одессе. На новоселье были мои друзья, гениальный Олег Филимонов рассказывал анекдоты, великий одессит Валерий Хаит читал наизусть стихи Пастернака о Грузии, и был Олег Сенцов, который в жизни очень сильно меня впечатлил. Для меня Олег Сенцов - эталон украинского гражданина. Что еще нужно для счастья - теплая домашняя обстановка, друзья, хорошее вино и очень интересный разговор. Я ❤ Одессу. https://youtu.be/klwkG-1z8M0

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Dinsdag 29 oktober 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відповідними фотокадрами новосілля поділився Олег Сенцов. До речі, реежисер назвав свого нового друга Мішико.

"Одеса. Маленька квартира з величезним балконом на останньому поверсі. Новосілля у Мішико", – підписав фото Олег Сенцов.

Нагадаємо, що на сайті президента Грузії Саломе Зурабішвілі з'явилась фотографія колишнього президента цієї країни Міхеіл Саакашвілі на тлі грузинського прапора і з підписом "I'll be back" ("Я повернуся").