До Одеси зайдуть мінні тральщики чотирьох країн альянсу: іспанська ESPS "Sella", румунський "Ros Lupu Dinescu", болгарський BGS "Shkval" і італійський ITS "Numana".

Дмитро Кулеба заявив, що даний жест - це політичний сигнал ВМС Україи.

Зазначимо, що члени Північноатлантичної Ради НАТО, тобто представники всіх 29 держав альянсу разом з генсеком Йенсом Столтенбергом, 31 жовтня відвідають Київ, а після попрямують в Одесу.

Також в Одесі планують добудувати розвідувальний корабель ВМС України. Розвідувальний корабель побудували на базі середньої риболовного морозильного траулера типу "Василь Яковенко" (проект 502ЭМ).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На воду його спустили 23 квітня 2019 року на заводі "Кузня на Рибальському". Довжина риболовного судна 54,8 м, ширина - 9,8 м, водотоннажність 1220 тонн, швидкість 11,6 вузлів, дальність 7200 миль, автономність 28 діб, екіпаж 29 людина.
Нагадаємо, у Росії НП, горить бойовий корабель Путіна: "По-перше, це красиво".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", корабель Путіна нахабно увірвався в українські води, армія напоготові.

Також Знай.ua" писав про те, що трагедія у Будапешті: в загибелі людей на судні знайшли "український слід".