Одесит влаштував фальшиве пограбування самого себе. Причина шокувала навіть копів.

Про це повідомляють у прес-службу поліції.

До одеської поліції надійшло повідомлення про те, що на юнака напали і побили. І також забрали всі його цінні речі, серед яких був і диплом про вищу освіту.

Однак, в ході розслідування правоохоронці з'ясували, що ніякого пограбування насправді не було. Молодий чоловік просто дуже боявся зізнатися батькам, що так і не отримав вищу освіту: його відрахували з вузу ще на другому курсі. Щоб "замести сліди", він і вигадав історію з пограбуванням і викраденням диплома.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Справа про грабіж закрили, а кримінальне провадження почали по відношенню самого "потерпілого". Його звинувачують у завідомо неправдивому повідомленні про злочин. Тепер замість відвертої розмови з батьками невдалому хлопцю загрожує від 2 до 5 років обмеження волі або позбавлення волі на такий же термін.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку

Як повідомляв портал Знай.ua, четверо ромів увірвалися до будинку бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали та жорстоко побили

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.