В Одесі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 29 жовтня вологість повітря в Одесі складе від 95 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 9 до 10 градусів тепла. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 06:32, а захід можна побачити у 16:48.

29 жовтня відзначається день пам'яті святого Лонгина сотника. Наші пращури у цей день звертали увагу на іній: якщо він довго не землі протримається, то найближчим часом настане суха і сонячна погода і буде потепління.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, станом на 27 жовтня значних перевищень рівнів забруднення атмосферного повітря на території України не зафіксовано.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Володимир Деркач поділився прогнозом погоди на останній осінній місяць – листопад.

Також портал Знай.uа писав, що похолодання почнеться в кінці жовтня. Після нього протягом тижня буде тепло, а потім знову почнуться заморозки.