Житель Чорноморську Одеської області Євген Штембуляк став чемпіоном світу з шахів серед юніорів у до 20 років.

Як повідомили в Федерації шахів України, молодіжна першість планети проходило в індійському Делі. У ньомум брало участь 78 гравців, серед яких 15 гросмейстерів і 33 міжнародних майстра.

Він виграв сім поєдинків і чотири завершив внічию. Перемога в останньому турі принесла йому підсумкові 9 очок з 11 можливих і "чисте" перше місце.

Нагадаємо, що нещодавно український спортсмен Павло Коростильов завоював золоту медаль у стрільбі на Всесвітніх іграх серед військовослужбовців в Ухані.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, жіноча збірна України з фехтування на шаблях завоювала бронзові медалі на 7-х Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців. Українські шаблістки Аліна Комащук, Олена Вороніна та Юлія Бакастова у впертій боротьбі завоювали бронзові нагороди. Українки обіграли предсиавительниц Польщі з рахунком 45:41.