Український артист та лідер популярного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук дав концерт для звільнених українських політв"язнів в Одесі.

На закритому концерті в Urban music hall були присутні близько двохсот осіб, серед яких звільнені з кремлівської в'язниці український режисер Олег Сенцов, військовополонені моряки, а також їх родичі і волонтери.

Двогодинний виступ супроводжувався знаменитими хітами Вакарчука різних років. Після завершення концерту моряки подарували Вакарчуку на пам'ять картину з зображенням Одеської гавані.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що звільнений з російського ув'язнення український режисер Олег Сенцов вирішив роз'яснити ще раз свою думку про братів в інтерв'ю німецького видання, так як чимало ЗМІ, а особливо російські, перекручують його слова на свій лад і вигоду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Сенцов поділився під час прес-конференції з Олександром Кольченко, що поки на чолі Росії стоїть Володимир Путін, нічого в цій державі не зміниться.

Також портал Знай.ua писав, що український режисер Олег Сенцов, який нещодавно повернувся з багаторічного російського полону, прокоментував свою зустріч з представниками країн Європейського Союзу, яка пройшла в Україні.