В Одесі камери зафіксували незвичайний випадок крадіжки.

Коротке відео, яка зловило в магазині здавалось би пристойну на вигляд дівчину, вже наробило шуму в мережі.

Крадійка зайшовши до магазину одразу примітила статуетку ангела. Дівчина спочатку взяла його до рук щось довго крутила, а потім і геть засунула собі під одяг.

Якщо уважно придивитися, то можна помітити, що злодійка засунула вкрадене в штани, а може, і того глибше – в нижню білизну.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За даними очевидців, статуетка, яка сподобалася зловмисниці, коштує тисячу гривень. На жаль, зниклу річ помітили надто пізно – дівчині вдалося винести її з магазину.

Нагадаємо, що у продуктовому магазині Львова у хлопчика чоловік вкрав телефон. Це сталося у магазині по вулиці Ветеранів. На відео, яке було зроблено камерами спостереження, видно, як хлопчик здійснюючи розрахунок за покупку поклав телефон на поличку. І одразу за ним підходить до каси чоловік.

Раніше портал писав, що у Дніпрі водій маршрутки нахамив матері загиблого на Донбасі бійця, яка хотіла проїхати за пільговим посвідченням.

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.