Витівки туману змушують українців братися за голову. Тепер небезпечно стало не лише на дорогах, а й в небі.

Так, одесити, які летіли з Болгарії в Україну, не могли навіть припускати, що стандартний півторагодинний політ перетвориться у чотириденний кошмар, а пасажирам борту Софія-Одеса доведеться побувати в чотирьох країнах, перш ніж вони зможуть відлетіти додому.

Спочатку аеропорт в Софії повідомив, що 21 жовтня вони не можуть вилетіти через погані погодні умови. Тоді пасажирам запропонували вибрати між очікування в готелі (за власний рахунок) або ж виліт у Вену, який оплатить компанія.

Австрійська столиця відправила літак вчасно, але Одеса прийняти не змогла через густий туман. Покружлявшись над містом, літак узяв курс на Бухарест - в Румунію. Передбачалося, що там літак дозаправиться і вилетить в Вену. А вже з Відня - відправиться в Одесу. Тому людей навіть не випустили з літака.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У Відні туристам дали квитки Відень-Стамбул-Одеса. Після чого їх прийняли в Туреччині але там замість обіцяного наступного рейсу їх чекали ще додаткові години очікування.

Тільки 24 числа близько 150 пасажирів прилетіли в Одесу. Тепер вони збираються вимагати повернення вартості квитків від болгарської авіакомпанії, але навряд чи природні катаклізми є для цього підставою.

Нагадаємо, що туман паралізував аеропорт Жуляни: які рейси скасовано

Також портал писав, що густий туман змусив киян скніти в аеропортах: які рейси затримують

Також Знай.ua писав про те, що в Європу за смішними цінами: Ryanair влаштував грандіозний розпродаж авіаквитків