Одеський народний депутат від партії “Слуга народу” Олексій Леонов успішно проойшов перевірку на детекторі брехні, повідомляє портал “Думская”.

Як повідомляється, Леонова, який також фігурує, як ймовірний кандидат на посаду мера Одеси, звинувачували в тому, що він, разом з десятьма однопартійцями, отримав хабар в сумі 30 тисяч доларів за зрив голосування за закон, який позбавлює людей від зайвих витрат при продажі нерухомості.

Однак, за висновком поліграфіста, усі відповіді нардепа на питання були правдивими і перевірку на детекторі брехні він пройшов.

Нагадуємо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила провадження проти народного депутата від “Слуги народа” В’ячеслава Медяника, якого впіймали на листуванні з приводу “вирішення питання з прокуратурою”.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко попередив Зеленського про фатальну помилку: "Став заручником цієї...".

Також портал Знай.uа писав, що Горбатюк після звільнення зізнався, що не так зі справами Майдану: "Зеленський вважає...".