В Одесі знайшли найжахливіший дитячий майданчик.

Купи сміття, гнилі дерева та небезпечні гойдалки. Саме такий майданчик для дітей знаходиться у дворі житлових п'ятиповерхових будинків на проспекті Шевченка 8/12, поруч з абонентським відділом Теплопостачання Одеси.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Повідомляється, що сюди зазвичай приходять оформляти пільги багатодітні сім'ї, разом із дітьми. Знаходиться на ній не тільки небезпечно, але і неприємно.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно в Одесі запрацював інклюзивний дитячий майданчик. Проте в мережі вже розповіли про перший неприємний інцидент.

Повідомляється, що під час того, коли дитина перебувала в ігровій зоні вона зламала ногу. Це сталося на качельному ковші. Суть конструкції проста: низько над землею звисає гамак із пластмаси з масивною рамою, обмотаною канатом.

Нагадаємо, що "Мамочко, я теж хочу гратися": в Одесі запрацював інклюзивний майданчик для особливих діток

Як повідомляв портал Знай.ua, патрульні затримали жінку, яка поїда малолітню дитину алкогольними напоями

Також Знай.ua писав про те, що у Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.