Зовсім нещодавно в Одесі запрацював інклюзивний дитячий майданчик. Проте в мережі вже розповіли про перший неприємний інцидент.

Повідомляється, що під час того, коли дитина перебувала в ігровій зоні вона зламала ногу. Це сталося на качельному ковші. Суть конструкції проста: низько над землею звисає гамак із пластмаси з масивною рамою, обмотаною канатом.

Мама дитина дуже обурена і розповідає, що сама конструкція дуже дивакувата і як вже виявилось небезпечна.

"Після нас відразу ще одна дівчинка вивернула ногу. У підсумку нас перелом, нога в гіпсі, сьогодні були на огляді у травматолога і нам призначили операцію, так як виявили ще два осколка", - розповідає жінка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Батьки справедливо вважають, що такі об"єкти несуть загрозу здоров"ю та обурені тим, що на майданчику немає попереджає про цьому табличці. У свою чергу депутати міськради, які брали участь в створення ігрової зони, не бачать сенсу забороняти здоровим дітям користуватися гойдалкою.

Нагадаємо, що "Мамочко, я теж хочу гратися": в Одесі запрацював інклюзивний майданчик для особливих діток

Як повідомляв портал Знай.ua, патрульні затримали жінку, яка поїда малолітню дитину алкогольними напоями

Також Знай.ua писав про те, що у Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.