Двоє народних депутатів із Одеси від партії "Слуга народу" провалили голосування в комітеті за антикорупційний закон, що рятує людей від зайвих витрат при продажу нерухомості.

Під підозру впали 11 "слуг", серед яких два одесита - Олексій Леонов та Юлій Діденко.

Мова йде про голосування за законопроект №2047-д "Про внесення змін до Податковий кодекс України щодо ліквідації корупційної схеми".

За інсайдерською інформацією Лещенка, одинадцять друзів Яценко депутатів тепер чекає "великий розбір польотів" і … перевірка на детекторі брехні. Фракція підозрює колег у отримання 30 тисяч доларів за провальне голосування.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інформацію про зрив голосування підтвердив і голова комітету Данило Гетманцев, проте закон прийняти таки вдалося.

Нагадаємо, що Оксана Дмитрієва, народний депутат від фракції "Слуга народу" з'явилася у Верховній Раді з новеньким iPhone 11. Ціна гаджета коливається в межах 35-45 тисяч гривень.

Також Знай.uа писав, що в "Слуги народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що нардепів у Раді засікли за цікавим заняттям: займаються зовсім не роботою.