В Одесі на вулиці Соборні запрацював найбільший в місті дитячий ігровий майданчик для дітей з інвалідністю.

На будівництво пішло приблизно в 1 мільйон 100 тисяч.

Всі ігрові споруди забезпечені під'їздами для інвалідних колясок. Деякі гойдалки дозволено використовувати тільки дітям з особливими потребами, але цей момент благополучно ігнорується іншими відвідувачами майданчика.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кожний елемент споруди зробилений аби розвивати вестибулярний апарат дитини, координувати її рухи та просто активно проводити з користю час.

Такий проєкт в Одесі не перший. Аналогічний майданчик вже функціонує в Київському районі, на вулиці Левітана, 101а. Крім того, триває встановлення аналогічної майданчика на Канатній, 101. Проте ігрова зона на Соборки стала найбільшою — її площа становить 960 квадратних метрів.

Нагадаємо, що підлітки в Запорізькій області розгромили дитячий майданчик.

Як повідомляв портал Знай.ua, патрульні затримали жінку, яка поїда малолітню дитину алкогодьними напоями

Також Знай.ua писав про те, що у Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.