20 жовтня на вулицях Одеси вперше вийшов курсувати останній "випускник" вагоноремонтних майстерень КП "Одесміськелектротранс" - трисекційний вагон "Одіссей MAX".

Про це повідомив директор підприємства Дмитро Жеман.

"Коли настає ніч, місто порожніє і занурюється в темряву, на вулиці виїжджають вони - трамваї. Ось такі у нас сьогодні були нічні покатушки, з "Одіссей МАХ", — повідомляє Жеман.

Тестували найдовший трамвай в України по маршруту №18. Розробники заявили, що все пройшло успішно і обкатка, яку пройшов транспорт підтвердила покладені надії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Одіссей МАХ" чекають випробування і на інших трамвайних маршрутах, після чого він вийде на лінію.

Припускається, що курсуватиме красень буде в години, коли скупчення людей буде найбільшим на маршруті №26 (Старосенная площа – 11-а станція Люстдорфської дороги).

Нагадаємо, що у місті Лева з'явилася нова петиція з вимогою надати стабільні графіки курсування громадського транспорту після 23:00.

Як повідомляв портал Знай.ua, у громадському транспорті Львова будуть спостерігати за пасажирами

Також Знай.ua писав про те, що в Австрії вирішили платити за користивання громадським транспортом.