Президент України Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2019 рік" № 149-ІХ, який Верховна Рада прийняла 2 жовтня 2019 року.

Про це йдеться в повідомленні пресс-служби президента.

В повідомлені сказано, що головною метою документа є правильне та ефективне використання бюджетних коштів для розвитку доріг України.

Тепер згідно із даним законом передбачається збільшення фінансування програми "Розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування державного значення" на 1,17 млрд грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте тепер на поліпшення стану автомобільної дороги М15 Одеса-Рені фінансування буде суттєво зменшено, як і на розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівне.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у рамках офіційного візиту у Миколаївській області, побував на багатостраждальній трасі М-14 "Миколаїв-Кропивницький".

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода кохана Андрія Богдана з команди Зеленського вибовкала про гарячий роман.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський вигнав з насидженого місця ставленика Порошенка: "Бандитське місто..."