В Очаківському районі Миколаївської області в середу, 16 жовтня, місцевий житель кілька разів ударив ножем свою дружину за те, що вона відмовилася йти додому.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

У поліції повідомляють, що отримали повідомлення о 02:20 ночі. Гість, який завітав до господарів взяв ножа і наніс декілька ударів своїй дружині. Причиною послугувала відмова йти додому.

Після госпіталізації лікарі діагностували у 35-річної жінки проникаюче колото-різане поранення живота та пошкодження плеча. За даним фактом слідчі Очаківського відділу поліції почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знаряддя злочину поліцейські вилучили і відправили на дослідження. 35-річного зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України, і оголосили йому про підозру у вчиненні злочину. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, що на подвір'я ректора одного з тернопільських вишів підкинули вибухівку.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16-річного Данила Рєдіна підозрюють у жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень.

Також Знай.ua писав про те, що звіряче вбивство на Одещині отримало несподіване продовження