Юна одеська гімнастка, яку нагородили національним рекордом, виступила перед Папою Римським у Ватикані й на додачу отримала його благословення.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Національного цирку України.

Дівчинка отримала в подарунок від Папи Римського хрестик

"Срібний призер 2019 року Київського міжнародного молодіжного фестивалю циркового мистецтва "Золотий Каштан" Софія Тепла - студія танцю та циркового мистецтва "Грація", місто Подольск, Одеська область - виступила перед Папою Римським у Ватикані й дістала його благословення і похвалу", - сказано в повідомленні.

Софія Тепла

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

16 жовтня спортсменка виступила на головній площі Ватикану. Софія Тепла отримала подарунок від Папи. Їй подарували хрестик. Дівчинка представлятиме Україну на ХХ Міжнародному фестивалі циркових мистецтв, який пройде в місті Латина (Італія) з 17 по 21 жовтня.

Нагадаємо, що українська гімнастка Нікольченко завоювала першу в кар'єрі медаль Чемпіонату світу: відео

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.