В Одесі департамент екології хочуть відремонтувати приміщення місцевої служби відлову бездомних собак замість благоустрою майданчиків для дресирування.

Про це на засіданні постійної депутатської комісії Одеси з питань ЖКГ, екології та надзвичайних ситуацій повідомила представник зазначеного департаменту Ганна Лейдениус.

Вона повідомила, що станом на 2019 рік обладнання майданчиків для дресирування тварин зменшено на 200 тис. За рахунок чого тепер будуть підтримувати іншний проєкт - капітального ремонту служби відлову КП "Муніципальний центр екологічної безпеки"

Крім того, за її словами,–за збільшення мінімальних заробітних плат фінансування заходів з відлову безпритульних тварин у нинішньому році збільшується на 500 тис., а в 2020-м — на 910 тис. грн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Представник екологічного департаменту додала, що можливість фінансування є, і в результаті члени комісії проголосували за запропоновані зміни. Тепер слово за депутатами Одеської міськради.

Нагадаємо, що у Запоріжжі потруїли десятки безхатьків, вмирали у страшних муках: кадри нелюдської жорстокості

Як повідомляв Знай.иа, у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда.