Жителі села Котовського масово скаржаться на безкінечні черги кожного ранку. Причина лише одна - відсутність потрібної кількості громадського транспорту.

Кілометрові черги, сварки і штовханина – так щоранку проводять жителі селища Котовського в черзі на маршрутку № 146. В мережу потрапили кадри, на яких чітко видно, які круги пекла портібно здолати аби кожному потрапити на роботу чи навчання.

"Прошу розглянути питання, на години пік ставити на маршрут автобуси більшої місткості, так створюється велика черга і люди не можуть вчасно потрапити на роботу! Заздалегідь вдячний за розгляд питання!", - йдеться у скарзі"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що мешканці львівського району Дубляни обурені тим, що зранку виїхати до центру практично нереально через черги на маршрутки. Як повідомляється, одна з мешканок Дублян виклала у соціальні мережі фотографії черги на маршрутку з підписом, в якому йдеться про довжелезну чергу на маршрутку та про те, що остання забивається так, що в ній просто неможливо поворухнутись та немає, чим дихати.

Також портал писав, що вишикувалися як за ковбасою: запоріжців маринують у чергах на маршрутки, - це пекло

Також портал Знай.ua інформував, що долітався: у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги, кадри за крок до катастрофи